Posts tagged problem

RSDLite on Windows 7×64 Problems and Solutions

35

Problem:
RSDLite on Windows 7 x64 is extremely uncooperative. Many have had problems and eventually use XP, another computer, or Linux to SBF so I thought I would post all of the fixes to try in one place. Hopefully the mods will see fit to put this in a sticky.

Symptoms/Solutions:

I have grouped this into the most common symptom/solution relationship I have seen from the 100+ posts I have read on this. If you have other solutions, symptoms, or relationships that I missed, let me know and I will be glad to add them. These are only the ones that I have seen personally and seen the most of in the forums.

(more…)

Logitech G7 Laser Mouse

Bagaimana memperbaiki error “Double-Clik” pada mouse Logitech G7

2

Logitech G7 Laser MouseSetelah penggunaan lebih dari 2 tahun mouse logitech kesayangan-ku G7 mulai bermasalah. Pertamanya sih tidak terlalul mengganggu tapi lama kelamaan mulai membuat tangan pegel dan kesal kalo lagi menggunakan aplikasi yang banyak double klik-nya.

Jadi, setelah ngubrak ngabrik googling akhirnya ketemu juga neh cara bongkarnya. Tentu saja dengan membongkar mouse G7 kita kehilangan garansinya, dan merusak landasan tempat mouse berjalan.

(more…)

Problem using PHP5+MySQL di Server yg pake IIS

29

Kemarin gue menemui masalah dgn php 5.0.4, menemui pesan error : Call to undefined function mysql_connect() ketika mau connect ke MySQL Server. Mudah2xan dapat sharing pengetahuan ama temen2x yg lain.

Mengapa ?
Pada PHP versi 5.x support untuk MySQL dihilangkan, tdk pada PHP versi4.x. So kita harus mengaktifkannya secara module..

Bagaimana Solusinya ?

  1. Buka php.ini, cari baris ;extension=php_mysql.dll dan aktifkan dgn membuang ;
  2. Cari dan edit baris extension_dir = “C:\php\addon”
  3. note: extension_dir=”Bikin directorynya bebas aja”
  4. Download files ini MySQL Libs dan copykan ke directory C:\php\addon

Fire Up Your IIS Services..

Enjoy PHP 5 with mysql support

Go to Top